Sunt sau nu vegetarienii mai puțin predispuși la cancer?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 
Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Se spune că o alimentație sănătoasă și echilibrată previne îmbolnăvirea organismului, iar una dintre afecțiunile care sunt ținute sub control în acest mod este și cancerul. Carnea este privită ca fiind un aliment care “hrănește” cancerul, și de aceea multă lume se îndreaptă către regimul vegetarian. Dar sunt sau nu vegetarienii mai puțin predispuși să se îmbolnăvească de cancer?

Studiile sunt de partea lor

Cercetătorii britanici au efectuat mai multe studii, pe perioade diferite de timp, iar concluzia la care au ajuns a fost că vegetarienii au un risc cu până la 12% mai mic de a dezvolta cancer, spre deosebire de cei cu un stil alimentar din care carnea nu este exclusă. De asemenea, oamenii de știință din Marea Britanie au mai observat că în cazul în care bolnavii de cancer trec la un stil de viață vegetarian, atunci aceștia răspund mai bine la tratament și au șanse mai mari de a învinge cumplita maladie.

CONTINUARE – Sunt sau nu vegetarienii mai puțin predispuși la cancer?

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *