Cancer mamar stadiu 3

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Cancerul mamar sau cancerul de sân este unul dintre cele mai răspândite tipuri de cancer. Acesta poate fi diagnosticat în funcție de stadiul în care se află, încadrându-se între stadiul I și stadiul IV. În cea ce privește stadiul III, acesta este împărțit în 3 grupe A, B, C. Cancerul mamar în stadiul III A se manifestă prin existența sa în nodulii limfatici, dar fără evidențierea unei tumori, iar dimensiunea acestuia poate varia.

Cancerul mamar în stadiul III B poate să dețină orice mărime și ajunge la peretele pieptului, iar în unele cazuri chiar și la pielea din jurul sânilor. De asemenea există și posibilitatea ca acest tip de cancer să se fi extins până la nodulii limfatici de lângă cutia toracică. Cancerul mamar în stadiul III C cuprinde posibilitățile ca acesta să existe în zona axilei sau în cea a osului pieptului, în zonele de deasupra sau de dedesubtul claviculei, iar tumorile pot fi depistate sau nu, de orice dimensiune.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *