Alimentul dușman care poate cauza cancer

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 
Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Specialiștii au descoperit că există un produs ce “hrănește” cancerul, favorizând dezvoltarea tumorilor canceroase. Află mai multe informații despre alimentul dușman care poate cauza cancer!

Îl consumăm în fiecare zi. Are sute de denumiri și, pe cât de dulce este, pe atât de periculos se dovedește a fi pentru sănătatea organismului nostru. Vorbim despre zahăr, alimentul dușman care poate cauza cancer, conform specialiștilor.

Până în secolul al IX-lea, combinat cu mirodenii și fructe, zahărul a servit la prepararea unor medicamente sub formă de sirop, pulbere, ba chiar perfuzii medicinale. O raritate culinară, a fost catalogat drept lux în Europa, și abia în secolul al XIX-lea, a pătruns în dieta clasei muncitoare. Începând de atunci, a cucerit tot mai multe inimi, dar, simultan, a fost și din ce în ce mai blamat de doctori, care l-au acuzat inițial de apariția ridurilor, scăderea abilităților cognitive și, recent, de declanșarea cancerului.

Nu e de mirare că, în industria alimentară, a devenit un obicei să i se “camufleze” numele, iar odată cu acest obicei, cazurile de cancer s-au înmulțit, maladiile oncologice fiind astăzi catalogate drept “flagelul secolului XXI”.

CONTINUARE – Alimentul dușman care poate cauza cancer

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *